Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Te itt vagy most: > >

Rólunk

Rólunk

Szia kedves Gazdi!


Mi, a BioZoo csapata készen állunk arra, hogy a lehetőségekhez mérten kellő segítséget nyújtsunk kedvenced egészségének megőrzése és visszanyerése érdekében, mindezt a lehető legtermészetesebb módon! Ismerj meg minket dióhéjban, kik is vagyunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molnár Anna
okl. kisállat táplálkozási tanácsadó

Saját kutyám is allergiától szenvedett és nagyon sok mindent kipróbáltam, teszteltem. Emiatt jobban beleástam magam a témába és sikereimmel egyre több elkeseredett gazdinak és természetesen kiskedvencének tudtam a segítségére lenni. Ez motivált abban, hogy elvégezzek egy kanadai iskolát, így lettem kisállat táplálkozási tanácsadó.
Sajnos a saját tapasztalatok alapján pontosan tudom, hogy rengeteg egészségügyi probléma egyébként megelőzhető és kezelhető a helyes táplálással. Folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy minél szélesebb körben tudjak segítő kezet nyújtani a kétségbeesett gazdiknak, segítve ezzel jobbá tenni a négylábú családtagok mindennapjait. Mind a megelőzés, mind a kezelés szempontjából fontosak a magas minőségű natúr és bio összetételű termékek, amiket a BioZoo is képvisel, így büszkén csatlakoztam a csapathoz. Írásaimmal, videóimmal és tanácsaimmal azon leszek, hogy teljes körű támogatást biztosítsunk számodra kutyusod és cicád egészségét szem előtt tartva! Keress és kérdezz tőlem bátran táplálkozási témákban, különböző intoleranciák kezelésével kapcsolatban, szívesen megosztom tapasztalataimat! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Somogyi Róbert
okl. gyógygomba, gyógynövény és aromaterápia szakértő

Az egész BioZoo története egy külföldön megrendezett szakmai, humán bio és natúr termékek kiállításán kezdődött 2015-ben, amikor megpillantottam a "Hund und Herrchen" nevű standot! Az akkor már három emberi, bio minősített márka képviselete után megkezdtem Európa első minősített natúrkozmetikumainak forgalmazását melyet kifejezetten kutyák számára fejlesztettek. Természetesen ezt sok-sok kutatás, tesztelés előzte meg, melyet számos, már Veronikával közösen szervezett workshop követett, amit kutyakozmetikusoknak tartottunk. Mi motivált, hogy tovább erősítsük ezt a vonalat? Először is szomorúan konstatáltam a kutyás és macskás termékek összetevőit bogarászva, hogy itthon igencsak nagy gond van ezen a téren ami a minőséget illeti. Világossá vált számomra, miért van egyre több beteg kiskedvenc. Kitűztem hát célul, hogy megteremtem itthon a gazdik körében a Bio személetet és igyekszem olyan minőségi termékeket kínálni, ami a "bio kutya és macska tartáshoz" szükségeltetik, természetesen ezt kellő segítségnyújtással megtámogatva, így elvégeztem egy osztrák képzést (Dogtisch Academy) kutya gyógynövény, gyógygomba és aromaterápia témában és folyamatosan képzem magam. A BioZoo küldetése tükrözi személyes szeretetemet, amit az állatok és a környezetünk iránt érzek. A BioZoo-nál én tartom a kapcsolatot a külföldi partnerekkel, imádom a termékfejlesztéshez kapcsolódó kutatásokat és büszkén vezetem a céget, mert tudom, hogy nemes célt szolgálunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Kerekes Barbara
Kisállatgyógyász klinikus specialista szakállatorvos

Hamarosan...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurucz Kata
Kutyakozmetikus, állatorvosi asszisztens

Kiskorom óta kutyák között nőttem fel, de 2009-ben kaptam meg az első kutyámat, aki csakis az enyém volt. Domi aranyos kis szőrgombóc volt akkoriban, egy bichon havanese. Nagyjából 6 hónapos lehetett, mikor rájöttem, hogy az aranyos szőrgombóc bizony komoly ápolást igényel. Talán itt dönthettem el, hogy szeretném kitanulni a kutyakozmetikus szakmát. Volt szerencsém egy csodálatos mesterkozmetikus mellett tanulni, akinek kezei között minden nap több kiállítási kutya fordult meg. Itt tanultam meg, hogy mennyit számít egy kutya egészséges táplálása és szőrük rendszeres ápolása, hogy bundájuk mindig csillogjon, bőrük ápolt legyen. Rajongva szívtam magamba a tudást a különböző szőrtípusok megfelelő ápolásáról. Mindamellett, hogy tudtam, egy rövid szőrű kutya ápolása is fontos, igazán akkor jöttem rá mennyire fontos, mikor magamhoz vettem egyet. Az addigi szőrmentes életünk ( a havanesek szőre nem hullik) egy csapásra felfordult, és rájöttem, mennyire sokat segít a vedlési időszakban egy kis kókuszolaj és Zooro kefe ;) 
Úgy vélem, nincs olyan szőr- és bőrprobléma, amelyekre ne találnánk megoldást, ha visszanyúlunk az egyszerű, természet adta dolgokhoz. A mai napig folyamatosan képzem magam a kutyák és cicák megfelelő táplálása és szőrük minősége közötti kapcsolat összefüggésének megismerésében. Hiszem, hogy nincs csúnya szőr, csak szomorú bunda, de együtt megtalálhatjuk a megoldást, hogy újra boldogan csillogjon!

Keresés