Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Te itt vagy most: > >

Rólunk

Igyekszünk minél több eseményre kilátogatni, hogy személyesen is megismerhessünk Téged és kedvencedet! Azonban ha még nem volt alkalmunk találkozni, engedd meg, hogy bemutatkozzunk, kik is vagyunk!

 


Dr. Bedi Dóra

A BioZoo mellett klinikus állatorvosként, általános sebészként praktizálok egy fővárosi kisállatklinikán. Számomra munkámban igazán fontos az állatok iránt érzett szeretet és empátia, valamint a hivatásomhoz fűződő társadalmi felelősségvállalás. Rendelői munkám során kezelem, operálom egy örökbefogadható kutyusokkal foglalkozó szervezet állatait és mindig igyekszem munkaidőmön kívül is segítséget nyújtani nekik szaktudásommal. Célom, hogy kisállataik egészségesek maradjanak, vagy meggyógyuljanak. Magánszemélyként és orvosként is fontosnak tartom, hogy mind kedvenceink, mind pedig saját szervezetünk a lehető legkevésbé legyen terhelt vegyszerekkel, gyógyszerekkel. Mindenképp a betegségek megelőzésére, az immunrenszer kíméletére próbálom fektetni a hangsúlyt. Ezen törekvések tökéletes eszközei a természetes alapanyag-összetételű készítmények, melyeket a BioZoo is képvisel a legnagyobb minőségi kritériumoknak megfelelően. Videóimmal, cikkeimmel és személyes tanácsadásommal igyekszem a segítségedre és ezáltal kedvenced segítségére lenni! Fordulj hozzám bizalommal!

 

 

Podhorszki Veronika

Több, mint 20 éves kutyakozmetikai tapasztalattal rengeteg kutyával és sajnos sok esetben problémás esettel találkoztam, melyeket kivétel nélkül igyekeztem megoldani akár a gazdi kellő mennyiségű információval való ellátásával vagy egészségügyi probléma felmerülése esetén állatorvoshoz való küldéssel. Emiatt sokan fordulnak hozzám tanácsért, legyen szó kutya vagy macska megfelelő ápolásáról, neveléséről vagy táplálkozásáról. Számos alkalommal látogatok meg vagy látogatnak meg menhelyi kutyák, akiken szívesen segítek. Fontosnak tartom a felelős állattartást, ami megfelelő higiénia, ápolás és minőségi etetés nélkül elképzelhetetlen. A BioZoo minden igényt kielégítő termékeivel a legnagyobb mértékben azonosulok és tudom, hogy sok négylábúnak a segítségére lehetünk! Szeretek ötletelni és megvalósítani dolgokat, ilyen például a Bio Kutyakozmetika Hálózatunk, mely egy kósza gondolatból valósággá nőtte ki magát! A BioZoo-nál én tartom a kapcsolatot a vevőkkel, partnereinkkel és nagy örömmel szervezem a különböző kitelepüléseket, eseményeket. Szívesen látlak vagy hallok felőled, kérdezz tőlem bátran akár személyesen, akár telefon vagy email formájában!

 

Somogyi Róbert

Az egész BioZoo története egy külföldön megrendezett szakmai, humán bio és natúr termékek kiállításán kezdődött 2015-ben, amikor megpillantottam a "Hund und Herrchen" nevű standot! Az akkor már három emberi, bio minősített márka képviselete után megkezdtem Európa első minősített natúrkozmetikumainak forgalmazását melyet kifejezetten kutyák számára fejlesztettek. Természetesen ezt sok-sok kutatás, tesztelés előzte meg, melyet számos, már Veronikával közösen szervezett workshop követett, amit kutyakozmetikusoknak tartottunk. Mi motivált, hogy tovább erősítsük ezt a vonalat? Először is szomorúan konstatáltam a kutyás és macskás termékek összetevőit bogarászva, hogy itthon igencsak nagy gond van ezen a téren ami a minőséget illeti. Világossá vált számomra, miért van egyre több beteg kiskedvenc. Kitűztem hát célul, hogy megteremtem itthon a gazdik körében a Bio személetet és igyekszem olyan minőségi termékeket kínálni, ami a "bio kutya és macska tartáshoz" szükségeltetik, természetesen ezt kellő segítségnyújtással megtámogatva. A BioZoo küldetése tükrözi személyes szeretetemet, amit az állatok és a környezetünk iránt érzek. A BioZoo-nál én tartom a kapcsolatot a külföldi partnerekkel, imádom a termékfejlesztéshez kapcsolódó kutatásokat és büszkén vezetem a céget, mert tudom, hogy nemes célt szolgálunk!