Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nyelv

Hungarian hu

Pénznem

A kölyköknek a növekedés időszakában fokozottan nagy igénye van, annak érdekében, hogy egészséges felnőtté cseperedjen. Fontos, hogy már kölyökkutyánknál elkezdjük a minőségi etetést, hogy a fejlődéséhez mindent megkapjon a szervezete, így csökkentve az esélyét a később kialakulható megbetegedéseknek, allergiáknak!

Az egészség a legfontosabb, adj kölyökkutyádnak minőségi száraz tápot már a kezdetektől! Nálunk kizárólag 100%-ban természetes összetevőjű, hidegen sajtolt és levegőn szárított száraz tápokat, szárított húsokat találsz kutyádnak, a legtisztább és legjobb minőségben, mert az egészség egy egész életre szól!

A növekedés időszaka kiemelkedően fontos, hiszen ez alapozza meg a felnőtt és időskori egészséget. Ebben az időszakban a fogváltáshoz, ízületek, porcok, csontozat, esetlegesen a fülecskék felállásához extra tápanyagokra van szüksége a kicsiknek. Ha ebben a korban nem kap meg mindent, amire szüksége van, több problémát megalapozhat a jövőben.

Olcsó száraz tápok
A legtöbb száraz táp gyártó az alapján csinálja árképzését, hogy milyen csatornán és kinek szeretné értékesíteni a termékeit. Ezt figyelembe véve készíti el a száraz eledel receptúráját és nem meglepő, hogy olcsó száraz táphoz bizony silány minőség párosul! De két dolog mindig jusson eszedbe! Amit a pénztárnál és a minőségen megspórolsz, azt később sajnos máshol fizeted meg!  A második pedig amit mindenképp tudnod kell, hogy a kutyák immunrendszerének 80%-át az emésztőrendszer biztosítja! Vajon miért van egyre több beteg és allergiás kutya?

Száraz táp gyártástechnológia
A piacon fellelhető száraz tápok 98%-a extrudálással, hőkezeléssel, magas hőfokon készül. Sajnos ezzel az eljárással a legtöbb tápanyag és fontos összetevő "elpárolog" a termékből, amit szintetikus módon próbálnak visszapótolni. Ez megterhelheti kutyánk szervezetét, főként ha valamilyen betegségben szenved! Az extrudált száraz tápokat nehezen emésztik meg a kutyák. Próbáld ki! Tegyél egy pár szem extrudált száraz tápot egy pohár vízbe és figyeld meg! A táp elkezdi megszívni magát nedvességgel és akár még 6 óra után is a víz tetején lebeg. Ez történik kutyád gyomrában is! Éhséget lehet nem fog érezni, de hogy a tápanyagot nem kezdi azonnal feldolgozni a szervezete, az is biztos! Nem is beszélve a bélcsavarodás veszélyéről! Ezen tények tudatában nálunk kizárólag hidegen préselt és levegőn szárított száraz tápokat találsz!

Száraz táp, nedveseledel, BARF vagy házikoszt?
Ismerned kell álláspontunkat ezzel kapcsolatban! Tiszteletbe tartjuk döntésedet, hogy mely etetési módszert választod, de akkor válaszd a legjobb minőséget és legyél tudatos, a döntésednek pedig legyen alapja! Amennyiben profi módon ki tudod képezni magad a témában, hogy miből mennyire van szüksége kutyádnak és időd is engedi, akkor barfozz vagy főzz kutyádra! Ha úgy érzed, hogy számodra rizikós és nem tudsz kellő figyelmet, időt szentelni a fent említett két fajta etetési módszerre, akkor válassz minőségi száraz tápot, nedves eledelt (a minőségi szót itt nem a termék csomagolásokon feltüntetett szlogenre értem, hanem az összetevőkre)! Természetesen a döntést más is befolyásolhatja, mint például eleségallergia, étel intolerancia, betegség, kutya szervezete, emésztése, gazdi pénztárcája, szemlélete...stb. Egy biztos, legyél tudatos, válaszd a legjobb minőséget és mindig ügyelj kutyád igényeire!

Figyelj a kutyádra az első pillanattól kezdve, hogy sokáig egészséges négylábú társad lehessen!

Keresés