Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

100% természetes száraztápok, szárított húsok kutyáknak - allergia, érzékenység, betegség esetén egyaránt

Legyél tudatos Gazdi!

Meglepően láthatod, hogy száraztáp kínálatunk nem tükrözi a szupermarketek, állateledel láncok, állateledel webshopok  kínálatát. Ennek az az oka, hogy nem hiszünk a reklámoknak, nem a piac dömping igényeit kívánjuk kielégíteni, hanem kritikusan vizsgáljuk a termékek összetevőit, a gyártástechnológiát, magunk teszteljük régóta a termékeket, állatorvossal ellenőriztetjük (aki márkafüggetlen, folyamatosan képzi magát és egészségmegőrző szemléletű). Ezen szigorú alapelvekhez tartva magunkat igen csekély azon termékek száma, melyek átmennek nálunk a rostán! 

Olvasd tovább

Olcsó száraztápok
A legtöbb száraztáp gyártó az alapján csinálja árképzését, hogy milyen csatornán és kinek szeretné értékesíteni a termékeit. Ezt figyelembe véve készíti el a szárazeledel receptúráját és nem meglepő, hogy olcsó száraztáphoz bizony silány minőség párosul! De két dolog mindig jusson eszedbe! Amit a pénztárnál és a minőségen megspórolsz, azt később sajnos máshol fizeted meg!  A második pedig amit mindenképp tudnod kell, hogy a kutyák immunrendszerének 80%-át az emésztőrendszer biztosítja! Vajon miért van egyre több beteg és allergiás kutya?

Száraztáp gyártástechnológia
A piacon fellelhető száraztápok 98%-a extrudálással, hőkezeléssel, magas hőfokon készül. Sajnos ezzel az eljárással a legtöbb tápanyag és fontos összetevő "elpárolog" a termékből, amit szintetikus módon próbálnak visszapótolni. Ez megterhelheti kutyánk szervezetét, főként ha valamilyen betegségben szenved! Az extrudált száraztápokat nehezen emésztik meg a kutyák. Próbáld ki! Tegyél egy pár szem extrudált száraztápot egy pohár vízbe és figyeld meg! A táp elkezdi megszívni magát nedvességgel és akár még 6 óra után is a víz tetején lebeg. Ez történik kutyád gyomrában is! Éhséget lehet nem fog érezni, de hogy a tápanyagot nem kezdi azonnal feldolgozni a szervezete, az is biztos! Nem is beszélve a bélcsavarodás veszélyéről! Ezen tények tudatában nálunk kizárólag hidegenpréselt és levegőn szárított száraztápokat találsz!

Száraztáp, nedveseledel, BARF vagy házikoszt?
Ismerned kell álláspontunkat ezzel kapcsolatban! Tiszteletbe tartjuk döntésedet, hogy mely etetési módszert választod, de akkor válaszd a legjobb minőséget és legyél tudatos, a döntésednek pedig legyen alapja! Amennyiben profi módon ki tudod képezni magad a témában, hogy miből mennyire van szüksége kutyádnak és időd is engedi, akkor barfozz vagy főzz kutyádra! Ha úgy érzed, hogy számodra rizikós és nem tudsz kellő figyelmet, időt szentelni a fent említett két fajta etetési módszerre, akkor válassz minőségi száraztápot, nedveseledelt (a minőségi szót itt nem a termék csomagolásokon feltüntetett szlogenre értem, hanem az összetevőkre)! Természetesen a döntést más is befolyásolhatja, mint például eleségallergia, étel intolerancia, betegség, kutya szervezete, emésztése, gazdi pénztárcája, szemlélete...stb. Egy biztos, legyél tudatos, válaszd a legjobb minőséget és mindig ügyelj kutyád igényeire!

Ezek tudatában és szigorú követelményrendszerünk alapján nálunk kizárólag 100%-ban természetes összetevőjű, hidegen sajtolt és levegőn szárított száraztápokat, szárított húsokat találsz kutyádnak, a legtisztább és legjobb minőségben, mert az egészség egy egész életre szól!

Ha szeretnéd feldobni néha, nézz körbe a bio minősített nedveseledeleink között itt!

Keresés