Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hűségpont rendszer

Minden egyes termékért levásárolható hűségpontot kapsz!

Ahogyan vásárlásoddal te kedvenced egészségéhez, úgy mi rendelésedhez járulunk hozzá levásárolható hűségpontokkal. Rendelésed után 50 Ft-onként 1 pontot írunk Neked jóvá, amit később levásárolhatsz. 1 pont 1 Ft-ot ér beváltáskor. A termékekért járó hűségpontokat a termékrészletes oldalon találod a termék ára alatt.


A megszerzett, beváltható hűségpontjaidat bejelentkezve a "Fiókom" menüpont oldalon találod. Láthatod hogy mikor és melyik vásárlásodkor szerezted és mennyit, ebből mennyit használtál már fel, illetve meddig érvényes, meddig tudod felhasználni.
 


Hűségpontjaid a következő vásárlásod folyamán tudod beváltani a "Pénztár" 4., azaz a "Fizetés" résznél. Egy csúszka segítségével beállíthatod, hogy adott pontjaidból mennyit szeretnél beváltani, azaz mennyivel szeretnéd csökkenteni vásárlásod értékét.
 

 


A beállított pontok Ft formájában levonásra kerülnek a termékek végösszegéből, így már csak a csökkentett árat kell kifizetned rendelésedért. Minél többet vásárolsz, annál több, levásárolható pontot válthatsz be! Érdemes kihasználnod Hűségpont rendszerünket, hogy minél jobb áron juthassál hozzá termékeinkhez.