Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Pet Farm Family

Te itt vagy most: Kezdőlap >

Pet Farm Family

Kiváló minőségű szabad tartásban nevelt állatok húsa

A kutyák és a cicák húsevők, így nem csoda, hogy étrendjükben legfontosabb szerepe a húsnak van. A Pet Farm Family-nél ezt tiszteletben tartják, ezért minden termékükben a friss hús az elsődleges és legnagyobb arányú összetevő. Ezen kívül nagy figyelmet szentelnek a felhasznált húsféleségek származásának is. 
Minden húsféleség, amit termékeikhez használnak fenntartható, szabad tartásban működő farmokról vagy a vadonból származik. A farmon nevelt állatok szabadon, természetes módon táplálkoznak, füvet legelnek és nincsenek felesleges antibiotikumokkal és egyéb vacakkal kezelve. Nyugodtan és boldogan élnek, szabadon mozognak, futkároznak egész nap. Támogatják a helyi farmokat és szervezeteket, akik még nem felejtették el, hogyan bánjanak tisztességesen, szeretettel az állatokkal és törődnek a természettel.

Zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények, akár a régi szép időkben

A termékeikhez felhasznált, a húsok mellett a friss zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények is helyi farmokról származnak. Csupán a chia mag és a Toszkán olívaolaj utazik hosszabban míg üzemükbe ér. Felhasznált alapanyagaik az élő bizonyítékai annak, hogy igenis lehetséges hagyományos, természetes módon is zöldséget, gyümölcsöt termeszteni, felesleges műtrágyákkal, kemikáliákkal, rovarölőkkel mérgezni a növényeket és a talajt.

Az egészség és a minőség szerepe kiemelkedő számunkra

Azáltal garantálják a legjobb minőséget, hogy kizárólag környezetbarát, emberi fogyasztásra alkalmas összetevőket használnak, s elzárkóznak a mesterséges adalékok alkalmazásától. Mint regisztrált állateledel gyártó cég (reg. szám: CZ801426-01), garantálják, hogy minden szükséges sztenderdnek és EU direktívának megfelelően működnek.
Minden receptjüket specialista állatorvosok és diétás szakértők bevonásával alakították ki, természetesen nagy hangsúlyt helyezve négylábú barátaink biológiai igényeire. Minden termékük kiegyensúlyozott arányban tartalmazza az esszenciális tápanyagokat.

Keresés