Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Te itt vagy most: > >

Menhelyeket támogatunk

Menhelyeket támogatunk

 

Jót tenni jó!

Ezt komolyan is gondoljuk a BioZoo-nál!

Nagy örömünkre szolgál, hogy lehetőségünk nyílt már több menhelyet is meglátogatnunk, illetve eljuttatnunk hozzájuk adományainkat. Ezek a menhelyek mindent megtesznek azért, hogy a náluk lévő kutyusok szeretetteljes és biztonságos körülmények között élhessenek, ugyanakkor sokszor nagyon nehezen tudják előteremteni a mindennapi működésükhöz szükséges feltételeket.

Amikor az adományokat személyesen is el tudjuk vinni, hihetetlen szeretet kapunk mi is mind a gondozóktól, mind pedig a menhelyen élő állatoktól is. Sokszor nem csak a finomságok teszik boldogabbá a kiskutyákat, hanem az a simogatás, kis törődés is, amit ez idő alatt kapnak tőlünk.

Fontos felhívnunk a figyelmet a felelős állattartásra, jól gondoljuk át, hogy valóban belefér-e az életünkbe az új kis családtag, megfelelően gondját tudjuk-e viselni, biztosítani tudjuk-e az alapvető szükségleteit, megfelelő környezetet, mert ha felelőtlenül döntünk ezekben a kérdésekben, könnyen egy újabb árva kiskutya kerülhet be a már alapból zsúfolt menhelyekre.

 

 

@biozoohungary Jót tenni jó! Ezt komolyan is gondoljuk a BioZoonál. Egy csodálatos délutánt töltöttünk a Sirius Állatmenhelyen, ahova természetesen nem érkeztünk üres kézzel! Gyertek és nézzétek meg, hogy nem csak a kutyáknak, de nekünk is mekkora öröm volt ez a kis idő, amit együtt töltöttünk a menhelyen élő kutyusokkal! 15 kg lazacbőrt és 15 kg szárított marhatüdőt vittünk ajándékba nekik, az utóbbit meg is kóstolta rögtön az egész csapat. Több, mint 70 kutyának okoztunk örömöt. Nekünk pedig boldogság volt látni azt a sok boldog farokcsóválást. #biozoo #biozoohungary ♬ eredeti hang – biozoohungary - biozoohungary

 

 

A százhalombattai Sirius Állatmenhelyre 15 kg lazacbőrt és 15 kg szárított marhatüdőt vittünk ajándékba, az utóbbit meg is kóstolta rögtön az egész csapat. Több, mint 70 kutyának okoztunk örömöt. Nekünk pedig boldogság volt látni azt a sok boldog farokcsóválást.

 

A Múcsonyban működő Betti menedékházba pedig közel 50 kg szárított marhafejbőrt és szárított marhatüdőt juttattunk el. Természetesen ezúttal sem maradhatott el a kutyusok megszeretgetése!

 

@anettherczeg Június 7-én szombaton 10:00 órától 18:00 óráig találkozhattok velük a Kazincbarcikai tescoban #anettherczeg #segítségnyújtás #segítsünkegymásnak #menhely #menhelyikutyák @Herczeg Anett ♬ Get You The Moon - Kina

 

Ezúton buzdítanánk mindenkit, hogyha megteheti, segítse a menhelyek működését, akár egy kisebb adománnyal is, hiszen számukra ez is óriási segítség lehet!

Keresés