Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nyelv

Hungarian hu

Pénznem

Ízületi problémák kutyáknál legtöbb esetben azon ízületeket érintik, melyek nagy igénybevételnek vannak kitéve (könyök, térd, váll, csípő). Sajnos az ezekkel kapcsolatos problémák lehetnek veleszületettek, örökletesek, kialakulhatnak baleset, sport vagy túlsúly miatt is. Ezért nagyon fontos, hogy minden életkorban védd kedvenced ízületeit, korának megfelelően! 
A kölykök esetében az egészséges fejlődés és növekedés biztosítása, felnőttkorban ennek megőrzése, idős korban pedig az időskori sajátosságnak megfelelően az egészség megtartása a legfőbb cél.
Ebben a kategóriában 100%-ig természetes és hatékony termékeket találsz minden életkorú kutyusnak, hogy önfeledten sétálhassatok, játszatok, sportoljatok nagyon sokáig.

Raktáron✔️Azonnali szállítással!
1.790 Ft
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
2.690 Ft
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
2.990 Ft
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
3.490 Ft
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
4.490 Ft
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
5.590 Ft
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
6.590 Ft

Miért fontos az ízületvédelem?


Lehet szó nagytestű vagy kistestű, kinti vagy benti kutyusról, az biztos, hogy minden egészséges kedvenc élete a mozgás.  Mindegyik életkorban fontos, hogy megfelelően támogasd kedvenced ebben.
A kölyköknek az egészséges növekedéshez, fejlődéshez, csontozat, izomzat, fogazat kialakításához elengedhetetlen, hogy segítsd őt ebben. A felnőtt kutyáknak ezen egészség fenntartása az általános cél, idős korban pedig már az életkori sajátosságokból adódik, hogy figyelmet kell szentelned az ízületvédelemnek.

Nem csupán ízületvédőkre van szüksége kedvencednek, hanem:
-    minőségi táplálékra
-    ideális testsúlyra
-    megfelelő tartási körülményekre (pl. ne legyen túl hideg helyen a fekhelye)

Ízületi gyulladás és porckopás

Ízületi problémák kutyáknál legtöbb esetben azon ízületeket érinti, melyek nagy igénybevételnek vannak kitéve (könyök, térd, váll, csípő).

Ízületi porckopás:

Általában együtt jár az ízületi porckopás az ízületi gyulladással. Ha erre gondolunk, általában idős kedvencek jutnak eszünkbe. Sajnos nem csak az életkor befolyásolja, hanem  az eledel, környezet (pl túl hideg környezetben van), balesetek, és a genetika is. Ez a folyamat visszafordíthatatlan, és nagy fájdalmat okoz kedvencednek.

A MEGELŐZÉS a legtöbb, amit tehetünk!

Hogy tudod támogatni kutyusod?

A védelem nem csupán kálcium pótlásról szól, hanem például a megfelelő D-vitaminról, melynek a  hiánya komoly tüneteket okozhat, a  C vitamin segíti a kollagén beépülését. 

Számtalan szintetikus készítmény kapható kedvencednek ebben a témában, melyek kevésbé hasznosulnak, szemben a természetes kiegészítőkkel. Utóbbiaknak, mivel nem gyógyszerek, nincsenek mellékhatásaik.

Ebben a kategóriában található természetes kiegészítők hozzájárulnak az ízületek megfelelő működéséhez, csökkentik a csontfelszínek közötti súrlódást, védik a porcokat, stimulálják a kollagén termelést, támogatják az ínszalagok, inak, ízületek védelmét, gyulladás csökkentő hatásúak, melyek pozitívan befolyásolják kutyád mozgását, segíti ízületi, porc sérülésekkor és  idős kedvenced mozgását is.


Sérülések után

Abban az esetben, ha már lesérült a kedvenced, akár baleset, akár műtétet után vagytok, ahogy említettem a természetes kiegészítők nagy hatékonysággal kiegészíthetik meglévő kezelését kutyádnak. Segíti a szövetekben a regenerációt, felgyorsítva a gyógyulási folyamatot.
Ha korábban volt sérülése kedvencednek kiújulásának csökkentése érdekében célszerű alkalmazni ízületvédőket.

Javasoljuk az ízületvédők használatát:

  • 1 éves korig folyamatosan
  • Egészséges kedvenceknek kúraszerűen minden életkorban, évente 4 alkalommal
  • Meglévő problémák mellett folyamatosan
  • Műtéteket követően a lábadozási időszakban
  • Ha sportoltok, fokozott igénybevétel alatt van, folyamatosan támogasd

Az önfeledt séták, játékok és a fájdalom elkerülésének érdekében, védd kedvenced ízületeit!
 

Keresés