Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

100% természetes táplálékkiegészítők kutyáknak

Betegségmegelőzés vagy egészségügyi probléma esetén nem csak nekünk embereknek, hanem kutyáink számára is fontos szerepet játszanak a táplálékkiegészítők. Nálunk kizárólag csak 100%-ban természetes táplálékkiegészítőket találsz kutyád számára. Legyen szó emésztésről, szőr-bőr problémáktól a hasnyálmirigy megbetegedéséig vagy számos más problémáról!

Amennyiben nem tudod mi lehet kutyád problémája, töltsd ki állapotfelmérő kérdőívünket és 2-3 napon belül kielemezzük és válaszolunk!

Ha viszont már tudod, hogy kutyád milyen egészégügyi problémájára keresel megoldást, kattints ide és válaszd ki a megfelelő kategóriát:

termékek kutya egészségügyi probléma szerint

 

Olvasd tovább
5 / 5 csillag!
(1)
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
6.990 Ft
5 / 5 csillag!
(4)
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
8.990 Ft
5 / 5 csillag!
(7)
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
10.390 Ft
5 / 5 csillag!
(4)
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
10.490 Ft
5 / 5 csillag!
(5)
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
11.990 Ft
5 / 5 csillag!
(7)
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
12.990 Ft
5 / 5 csillag!
(1)
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
17.590 Ft

Betegség megelőzés, egészség

Kedvenceink számára is ugyanolyan fontosak a táplálékkiegészítők a betegségek megelőzésére, az egészség fenntartására, az egészséges immunrendszerhez. 

Már kölyökkortól érdemes erre hangsúlyt fektetned. Hiszen a kicsiknek a növekedéshez, a fogazat, csontozat, ízületek megfelelő fejlődéséhez extra tápanyagokra van szükségük, hogy egészséges felnőtt váljon belőlük. 

Felnőttként, az egészség fenntartása a fő cél. Ha erős immunrendszerrel rendelkeznek, a betegségekre kevésbé lesznek fogékonyak, balesetek, műtétek után gyorsabban regenerálódnak. Kutyáink életében is vannak időszakok melyekre fokozottan figyelnünk szükséges. Pl. vedlési időszakok- amikor nekik is extra segítség kell, hogy gyorsan és könnyen átessenek rajta (és a Gazdik is), télen a bombabiztos immunrendszerért stb.

Idősebb kutyusaink szervezete már nem úgy működik, mint fiatalabb korban, nekik ekkor már bizonyos szerveik lassabban végzik a dolgukat, ízületeik védelmére hangsúlyt kell fektetni.

Sajnos a hiper-szuper agyon marketingelt tápok sokat nem segítenek kutyáink egészségén, sőt.. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy a megfelelő valójában (!) is jó táppal vagy főtt, BARF étrenddel tápláld kedvenced. Ez az első legfontosabb tényező a hosszú és boldog kutyaélethez! Ezt a megfelelő etetést egészítsd ki kutyusodnak 100%-ig természetes kiegészítőkkel.

 

Betegségek idején

Sajnálatos tény, hogy négylábú kis barátaink is lehetnek betegek, egészségügyi problémáik. Válaszd ki a benneteket érintő problémakört, ott megtalálod a javasolt kiegészítőket kutyád számára.

Némely egészségügyi problémát, panaszt könnyedén tudsz házilag kezelni a gyógynövények segítségével, de ha kedvenced orvosi kezelés alatt áll, tudod támogatni azt természetes módon is. 

A 100%-ig természetes termékek, amelyeket nálunk találsz, sokkal jobban hasznosulnak, mint a szintetikus készítmények.

Keresés