Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nyelv

Hungarian hu

Pénznem

Húsmentes, növényi jutalomfalatok

Te itt vagy most: Kezdőlap > Főmenü > Kutyáknak > Jutalomfalatok, rágókák >

Húsmentes jutalomfalatok

Állati fehérje érzékenység allergia, egyéb betegség esetén szükséges lehet a kutyáknál, hogy minimálisra csökkentsük a hústartalmat jutalomfalatok esetében. Akiknél erre nincs szükség, számukra is ajánljuk, hiszen egészségesek a kedvencek számára.

A piacon megtalálható húsmentes jutik nagy része, olcsó alapanyagokkal, nem megfelelő szénhidrátokkal van tele, ez többet árt, mint használ.

A húsmentes jutalomfalatjainkat ugyanúgy fogja szeretni a kutyád, hisz 100% természetes összetevőkből és sok szeretettel készülnek kedvencednek!

Raktáron✔️Azonnali szállítással!
1.890 Ft
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
1.890 Ft

Lehet olyan időszak, allergia vagy betegség, amikor oda kell figyelned arra, hogy húsmentes jutikra legyen szükség, de egészséges kutyusok számára is bátran adhatóak a húsmentes jutalomfalatok.

Nagyon gyakori manapság kedvenceinknél, hogy allergiásak valamire. Ezt befolyásolja a genetika is, ám az esetek nagyon magas százalékában, rossz minőségű tápok és jutalomfalatok okozzák. Ez bekövetkezhet azonnal is, de évek múltán is, mikor már telítődik a szervezete a bizonyos összetevővel. Ezért kiemelten fontos, hogy  100 % természetes összetevőjű jutalomfalatokat kapjon! 

hipermarketekben kapható jutik java része, olyan összetevőkből áll, melyeknek magas az allergén faktora.

Például: kukorica, szója, de megtalálhatjuk benne az " növényi melléktermékek" kifejezést is, melyből nem tudhatod, hogy pontosan mit is takar valójában, ezen kívül igen gyakori a burgonya, burgonyakeményítő, kukoricaglutén.

Mondanunk sem kell, hogy ezek nem egészségesek, még ha nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat sem. Ezek az összetevők borzasztóan leterhelik kedvenced egész emésztőrendszerét, ami hosszútávon komolya problémákat okoz. Arról ne is beszéljünk, hogy a fogacskákra is káros, nem tudnak jól hasznosulni és még az allergia faktoruk is borzasztó magas.

Legyél tudatos Gazdi, ne dőlj be a hangzatos címkéknek!

Válassz egészséges húsmentes jutit, mellőzd a káros anyagokat és figyelj a beltartalomra! Ebben a kategóriában csupa egészséges finomságot találsz kedvencednek, ami ízleni fog neki!

Keresés