Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

BARF rágókák, jutalomfalatok kutyádnak

Nem csupán kedvenced étkezésére kell figyelned, nagyon fontosak a megfelelő jutalomfalatok és rágókák is! Ebben a kategóriában csupa olyan jutalomfalat és rágócsont van, ami kis és nagyobb kutyáknak is a fogára való, szem-szájnak ingere!
100%-ig természetes termékeket találsz, amelyek szigorú rostán mennek át nálunk, a négylábúak egészségét szem előtt tartva!

Olvasd tovább

A megfelelő etetés mellett, szem előtt kell tartanod a jutalomfalatok, rágókák minőségét is! Gondolj csak bele, ha Te magad odafigyelsz arra, hogy mit eszel, de mellette például gyors éttermekbe nasizol, nem hangzik túl egészségesnek, igaz?

Kedvenceink esetében ez még inkább így van, hiszen ha allergiás a négylábú társad, kiemelten fontos, hogy 100 % természetes összetevőjű jutalomfalatokat kapjon! A hipermarketekben kapható jutalomfalatok java része, olyan összetevőkből áll, melyeknek magas az allergén faktora. Például: kukorica, szója, de megtalálhatjuk benne az "állati és növényi melléktermékek" kifejezést is, melyből nem tudhatod, hogy pontosan milyen állatot is tartalmaz valójában.

A rágókák esetében is hasonló a helyzet,a boltokban kapható „fogtisztító” jutalomfalat többet árt, mint használ a kutyák egészségét és fogát illetően, ugyanis tele vannak szénhidráttal (elhízás veszélye), szintetikus adalékanyagokkal, növényi melléktermékekkel, aromával…húst pedig elvétve tartalmaznak. Ezzel csupán annyit érsz el, hogy egy kis időre le lesz kötve a kutyád figyelme!

Válassz neki természetes, min. 90% hústartalmú fogtisztító jutalomfalatot vagy rágókát! Mint például lábszárcsont, szárított pacal, marhafejbőr, nyúlfül, agancs, kávéfabot! 

Keresés