Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Gömbölyded, hófehér és imádnivaló, ő Kókusz!

Timi
2017. 11. 15. 15:08:24

Sziasztok!

Timi vagyok és azt a hálás feladatot kaptam a BioZoo-tól, hogy számoljak be új kiskutyusunk mindennapjairól. Hogy miért, hamarosan kiderül, olvasd tovább... :-)
 
4 fős család vagyunk, Budapesten éljük mindennapjainkat. Mindeddig éreztük, hogy bár teljes a családunk, valami mégis hiányzik. 
Ekkor, mintha a sors keze kavart volna az életünkbe, szembetalálkoztunk a BioZoo "Bio kedvenc referencia programjával" az interneten. Tudtam, hogy itt minden egybevág. Nekünk kutya kell. Nem is tétlenkedtem, megkerestem Őket. Mindenben segítettek, amiben csak lehetséges, kiválasztottuk a fajtát, a tenyésztőt, és mivel a legjobbat akarjuk neki, a bio ételeket és persze a hozzánk legközelebb eső Bio kutyakozmetikát

Ő itt Kókusz :-)Kókusz egy icipici máltai selyemkutya. Jelenleg 9 hetes, és ennivaló. Mivel a családunk nem sokat van otthon napközben, ezért minél kisebb termetű kutyust szerettünk volna, hogy mindenhova jöhessen velünk. Ami a szőrét illeti, mindenképp a hypoallergén szőrtípust tartottuk szem előtt az allergia kiszűrése miatt, és természetesen a takarítás szempontjából sem volt utolsó. Hozzáértő segítségével meg is találtuk a megfelelő tenyésztőt akitől szombaton el is hoztuk Kókuszt. Hihetelen energikus, mókázó kis szeretetcsomag, aki éjjel-nappal azon fáradozik, hogy mosolyt csaljon gazdái arcára. Semmiképpen nem szerettük volna ha nem megfelelő helyről származik, mert mindenképp egészséges, hosszú életű kiskedvencre vágyott a család. Mindent igyekszünk megadni neki amire csak szüksége lehet az életben, nem szeretnénk, hogy bármiben is hiányt szenvedjen, ezért döntöttünk úgy, hogy mindent a bio életmód szerint csinálunk majd. 

Kókusz első, otthoni szundija a helyén! :-)
A családom és jómagam sem élünk (egyenlőre) bio életvitelt, azonban az, hogy a kedvencünket így neveljük és gondozzuk, elgondolkodtat. Sokan vagyunk ezen a Földön és hiába csak porszemek vagyunk egy hatalmas gépezetben, azért egy homokvihar is sok mindent képes megváltoztatni. Ha egyre többen vagyunk, mégtöbbet húzhatunk magunkkal a jó irányba, és ez nem feltétlenül csak a kedvencünkre vonatkozik. Ha elkezdünk például csak olyan sminktermékeket választani amik állatkísérlet mentesek, már nem támogatjuk ezeket, és előbb-utóbb el fognak tűnni, ezzel pedig rengeteg megkínzott állatot menthetünk meg. Pontosan így gondolkozom a kedvencemről is. Minél több gazdi jön rá arra, hogy a bio eledellel való etetés mennyire jót tesz kedvencének, annál több gazdit fog magával rántani a jó irányba, és ezzel lehetőség nyílik arra, hogy a káros anyagokkal telepakolt tápok végleg eltűnjenek. Ez természetesen igaz az állatkozmetikai ágazatra is. 
 

Nem bírt magával és kiborította :-)
Családunk elindult egy helyes úton, és igyekszem blogbejegyzéseim illetve a kis Kókuszunk mindennapjain keresztül bemutatni Nektek, mennyire jó ez. Ha már csak egy gazdit sarkallok rá, már megérte.

Találkozunk minden héten!
Sziasztok!

Keresés