Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nyelv

Hungarian hu

Pénznem

Természetes táplálékkiegészítők kölyök kutyáknak

Te itt vagy most: Kezdőlap > Főmenü > Kutyáknak > Táplálékkiegészítők > Egészségügyi probléma szerint >

Kölyökkutyáknak

A kölyökkutyáknak és a fiatal kutyáknak különös gondosságra van szükségük a növekedéshez és csontozat és fogazat fejlődéséhez. Testtömegükhöz képest akár négyszer annyit is ehetnek, amire egy felnőtt kutyának szüksége van, hiszen náluk még a növekedésé a főszerep, emellett a tanuláshoz, játékhoz is kell energia.

Ebben a korban (is) kiemelkedő szerepe van mi jut kedvenced szervezetébe. Tápanyaghiányok ebben a korban (is) súlyos problémákhoz vezetnek.

A megfelelő etetés mellé javasoljuk, egészítsd ki kutyusod étrendjét természetes kiegészítőkkel, melyeket ebben a kategóriában találsz, hogy ne csak kölyökként, de felnőtté válva is elkerüljék a megelőzhető betegségek, problémák!

Raktáron✔️Azonnali szállítással!
3.590 Ft
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
5.690 Ft
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
6.890 Ft
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
8.190 Ft
Raktáron✔️Azonnali szállítással!
18.990 Ft

A felnőtt kutyák optimális esetben fenntartják egészségüket, a kölykök viszont gyorsan nőnek, csont- és izomépítésük, fogazatuk, valamint szervek fejlődnek A kölyökkutyának extra tápanyagokra van szükségük a növekedéséhez.

A kölykök körülbelül a negyedik, ötödik héttől kell szilárd táplálékot is fogyasztanak már, amikor már az anyatej nem tartalmazza az összes szükséges tápanyagot. 

A piciket lehetőség szerint napi háromszor kell etetni az elválasztástól négy-hat hónapos korukig. Hat hónapos kortól a napi kétszeri etetés a legoptimálisabb.
Testtömegükhöz képest akár négyszer annyit is ehetnek, amire egy felnőtt kutyának szüksége van. Fontos, hogy kielégítsd a létfontosságú anyagokásványi anyagok és nyomelemek iránti fokozott igényét a kölyöknek.

A kölyköknek a növekedés fázisában kiemelten fontos, hogy megfelelő D-vitamin forrás biztosítva legyen, a  hiánya komoly tüneteket okozhat, a C vitamin segíti a kollagén beépülését. A kollagén olyan fehérje amely, fontos alkotóeleme a csontoknak, az ereknek, az izmoknak, az ínszalagoknak, az inaknak, a porcoknak, a körömnek és a bőrnek is.

A  glükózaminoglikánok (GAG), hozzájárulnak az ízületek megfelelő működéséhez, csökkenti a csontfelszínek közötti súrlódást, védi a porcokat, stimulálja a kollagén termelést.

Ha kölyökként figyelsz kiskedvencedre, megalapozhatod, hogy felnőttként is  egészséges legyen!

Keresés