Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Te összeszeded kutyusod produktumát?

 

Nagyobb városokban, de főleg a fővárosban nagy problémát és kellemetlenséget okoznak a renitens gazdik, akik saját kutyusuk produktumát nem szedik össze.

Azt hiszem mind láttunk már olyen közterületet, ahol nem tudja az ember hová lépjen, mert minden "kakibombával" szennyezett..Valamint biztos vagyok benne, hogy mind értünk már tetten olyan gazdit, aki a kakitündérre hagyta inkább az eltávolítást. A „nem kutyás”, bosszankodókat is mind ismerjük, akik szerint nem is lenne szabad kutyákat tartani városban és lakásban.

Az undorító vizuális és szagélményen kívül a bélsárban lévő paraziták, baktériumok, vírusok is veszélyesek emberre és állatra egyaránt.

 

Tudjátok mennyi az annyi?
Képzeljétek el, hogy naponta az országban tonnában kifejezhető tömegű kutyaürülék képződik. Fontos lenne tehát ebből a szempontból is felelősen állatot tartanunk!

 

Az összeszedésen kívül mit tehetek még?
Azon kívül, hogy normális felnőtt emberekként gondoskodunk a saját állatunk ürülékének összeszedéséről, odafigyelhetünk másra is!

Mind tudjuk, hogy napjainkban a műanyag szennyezés hatalmas probléma!

A tonnányi kutyapiszok összeszedéséhez tonnányi műanyag kakizacsira van szükség.

Ha megtehetjük, hogy lebomló, környezetbarát tasakokat használunk a káros műanyag helyett, akkor úgy gondolom jelen helyzetben ez szinte kötelességünk! – Zooro - Kakitündér Lebomló Kakizacskó

 

Vigyázzunk környezetünkre!  heart

Tartalomhoz tartozó címkék: Felelős állattartás

Keresés